Nieuws

Module 9 - geslaagd!

Op 3 februari 2024 heeft Claudia examen gedaan voor module 9 van de VKK cursus van de Raad van Beheer. Samen met moeder Patricia, die besloten heeft geen examens te doen, heeft zij eerder dit jaar de VKK cursus afgerond. De cursus, gegeven door Jan Coppens bij KC de Baronie in Breda, ging over modules 7 t/m 12. 

Lees meer »

Laatste les VKK cursus

Op 16-01-2024 hebben mijn moeder en ik de lessen van de VKK cursus afgerond. De VKK cursus, ook wel voortgezette kynologische kennis, is een cursus die aansluit op de BFH (basis houden en fokken van honden) cursus. Vorig jaar hebben wij beiden een diploma gehaald voor de BFH cursus (modules 1 t/m 6), waardoor wij deel konden nemen aan deze cursus. De VKK cursus werd gegeven door Jan Coppens bij KC de Baronie. We hebben in de periode van een half jaar wekelijks erg leuke en leerzame lessen gehad.

Lees meer »

Hera Nederlands en internationaal kampioen

Wij sluiten 2023 af met fantastisch nieuws over onze eigen Hera. Ze is dit jaar namelijk zowel Nederlands als internationaal kampioen geworden! Dit heeft zij in iets meer dan een jaar gehaald, wat bijzonder kort is voor het behalen van deze titels. Wij zijn ontzettend trots en blij dat dit is gelukt. Hera is niet echt het type Chow wat veel wint op de show. Wij zijn alle keurmeesters die haar gezonde kwaliteiten hebben gewaardeerd dan ook ontzettend dankbaar. 

Lees meer »