Honorina's A-nest

Voor het A nest hebben wij de combinatie gemaakt van rode korthaar reu Okker van het Bossche Front en fawn langhaar teef Fawn Filippa van het Bossche Front. Op 18 april 2023 heeft deze combinatie geresulteerd in vier prachtige rode korthaar reuen. De reuen heten Abel (Tucker), Axel (Jaxx), Arnoud (Aba) en Appie

Okker van het Bossche Front

HD-A

ED-0

PL-0

ECVO - entropion, verder vrij van oogziekten

Fawn Filippa van het Bossche Front

HD-A

ED-0

PL-0

ECVO - vrij

Speciale samenwerking

Dit nest is tot stand gekomen door een hele bijzondere samenwerking. Nadat onze plannen voor een nest niet door konden gaan, raakten wij aan de praat met onze goede vriendin Caren. Zij had namelijk een ontzettend gezonde teef. Ze zat erg te twijfelen of ze daar een nest mee wilde doen. Alleen vond ze het te spannend. Toen kwam het idee om het samen te doen met ons. Nog dezelfde dag belde ik Janneke op met de vraag of wij het sperma van Okker mochten gebruiken voor Filippa. Haar antwoord was ja! Tot ieders verbazing bleek Filippa de dag daarna loops te zijn geworden. Het bleek voorbestemd te zijn! De dekking vond plaats en een tijdje later bleek Filippa, tijdens de echo in Hillegom, zwanger te zijn van vier pups! Samen met haar zoon Roan hebben wij dit goede nieuws uitgebreid gevierd. Wat waren we blij, vier levende pups!

De weken vlogen voorbij en voordat wij het wisten werden onze vier knappe mannen geboren. De weken die volgden waren intensief, maar vooral ontzettend leuk en gezellig! Deze samenwerking heeft onze bijzondere vriendschap alleen nog maar sterker gemaakt. En Roan mag zichzelf vanaf 18 april de jongste Chow Chow fokker ooit noemen ;). We zijn Caren en Roan ontzettend dankbaar voor deze kans en we hopen dat we nog veel moois mogen gaan ondernemen in de toekomst!

Foto's